reaction Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Witam ! Wczoraj złożyłem nowy sprzęt. Podłączyłem wszystko i włączam. Wszystkie diody swieca, wiatraki sie kreca itp . Tylko jest jeden problem odpala do momentu pojawienia sie obrazka Producenta plyty glownej i dalej nie rusza tylko na ekranie znajduje sie taki jakby kursor bialy i on miga. Gdy wylaczylem komputer, dotknalem karte graficzna i byla goraca po 30 sek od wlaczenia, tak samo radiator plyty glownej byl goracy ;/. Nie wiecie czy moze to byc spowodowane? Wszystkie czesci sa nowe. I raczej dobrze podlaczone. Czy moze robic sie jakies zwarcie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 1. Powinno być w podstawowych 2. Temat od 5770 już jest 3. Podaj konfigurację sprzętową, sprawdź czy pamięci są odpowiednio ustawione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaction Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 konfiguracja : phenom 955 x4 , Ram : 2x 1024mb Kingston ddr 3 1333mhz , msi 770-G45 , Ocz stealhxstream 500w, Hdd Samsung F3 500gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Obstawiam Kingstona, ustaw timingi i napięcie ręcznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaction Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Jestem ciemny w te klocki :P Nie mam pojęcia jak ustawić napięcie ręcznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 podejrzyj TEN TEMAT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...