Battery Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Mam pytanie.... szukałem tu na forum i w necie, ale nie znalazłem nigdzie jaki maksymalnie procesor można wsadzić do płyty k7vza. Help ludzie bo chciałem se procesor zmienić a nie wiem jaki maksymalnie da się wsadzić. Wersja biosu płyty to 3,2. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Bios 3.7 dodaje obsługę XP 2600+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Bios to może obsługę i daje, ale procków z dużym poborem mocy to bym tam nie wkładał, bo mogą być problemy ze stabilnością :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 1700+ 0.13 bedzie dobrym nabytkiem,ewentualnie 1800+ bedzie mozna go podkrecic wykorzystujac drut moda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...