durczyn Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Witam,posiadam 2 laptopy, dell i asus oraz dołączone do nich na płycie recovery 2 oryginalne systemy W7 64 bit i Vista 32 bit. Płyty recovery są z samym windowsem bez sterowników. Jest możliwe zainstalowanie w pełni działająco dellowskiego W7 64 na asusowskim V32 ? Oba komputery sprzętowo przystosowane, ale czy system od della nie będzie się gryzł na asusie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Kiedys probowalem zainstalowac XP od Della na zwyklym PC i nie poszlo, ale moze sa jakies sposoby, kombinacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 udało mi się ! praktycznie zero problemu, partycje zrobiłem pod linuxem i wszystko podczas instalki ładnie chodziło. Jedyny mankament to to że w "system" wyświetla mi się logo DELL xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 czyli oficjalnie zostałeś piratem ... cieszysz się? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 W imię nauki ! Testy przeprowadzone wyłącznie w celach edukacyjnych, aby potwierdzić/zaprzeczyć ogólną teorię na ten temat : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...