DeKeR Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Witam No to tak :D sciagnalem wlasnie programik eMule, podlaczylem sie do serwera bez zadnego problemu wybralem plik (enter the matrix :) ) i... tu sie zaczyna problem :( pokazuje mi ze jest 300/300 zrodel ale za fixa nie zaczyna sciagac :(, moze cos zle robie .. aha o co chodzi z kolorem takiego paska w kolumnie "stan pobierania" ?? z gory thx 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Po pierwsze primo - SZUKAJ!!! Po drugie primo - http://www.emule-project.net/faq I po trzecie primo - czekamy na klodke 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 po 4 sciagnij odpowiedniego mulka... po 5 ustaw te zwierze odpowiednio:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Witam No to tak :D sciagnalem wlasnie programik eMule, podlaczylem sie do serwera bez zadnego problemu wybralem plik (enter the matrix :) ) i... tu sie zaczyna problem :( pokazuje mi ze jest 300/300 zrodel ale za fixa nie zaczyna sciagac :(, moze cos zle robie .. aha o co chodzi z kolorem takiego paska w kolumnie "stan pobierania" ?? z gory thx 8) 300/300 znaczy ze masz 300 mozliwych zrodel do sciagniecia pliku. Przewaznie czekasz chwile zanima zacznie sie sciagac program dla ciebie. (czasami nawet pare godzin) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeKeR Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 mam mula wersji 0.28 b, moze jakas inna zassac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...