Sysak Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Mam mały problem bo ubiłem sobie Szafirka HD4830 grzebiąc z nieoryginalnymi biosami. Wcześniej wgrywałem w ciemno bez obrazu, ale po wgraniu biosa od HD4850 vapor-x stało się coś grubszego, bo komputer nie daje pisku przy uruchamianiu i nie aktywują się porty USB, więc nie mogę nawet wpisać komendy w dosie, żeby naprawić kartę. Jedyna opcja, żeby móc to naprawić to włożyć do płyty wraz z inną kartą graficzną. W weekend będę w Szczecinie. Jeśli ktoś tam mieszka, ma płytę z z integrą/dwoma PCIe albo sprawną grafikę na PCI i byłby chętny pomóc koledze w potrzebie, to byłbym bardzo wdzięczny, postawiłbym browara i obsypał złotem. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Mnie akurat w Szczecinie w weekend nie będzie.. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Z kolei ja nie mam karty na PCI :) 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 A płytę z dwoma pełnowymiarowymi PCI-e? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Ostatni raz proszę o uratowanie [gluteus maximus], bo zaraz wyjeżdżam do PL. Jestem w Szczecinie od piątku wieczór do Poniedziałku rano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 A gdzie mieszkasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Teraz na Warszewie stacjonuję. Jednak tylko jutro mi podchodzi, bo w niedzielę rodzinę na wsi odwiedzam. Ale to gdzie mieszkam to nie problem, mogę wszędzie w Szczecinie podjechać. Jak możesz pomóc, to najlepiej wyślij mi swój numer fona na PW, to do Ciebie tyrknę i się jakoś dogadamy. Pozdr! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Mnie w weekendy zazwyczaj w Szczecinie nie ma, jutro wieczorem powinienem być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...