igalex Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Witam otóz kilka miesięcy temu zakupiłem komputer polisingowy dela siedzi w nim P4 3.0Ghz Ram 1gb Zasilacz 210w dell Po miesiącu wsadziłem do niego grafike HD4350 i tu sie rodzi moje pytanie czy zasiłka poradzi sobie z tą kartą ??narazie już dwa tygodnie siedzi i nic sie nie dzieje ewentualnie czy moglibyście polecić mi inny zasilacz pod tą obudowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sizar Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Witam otóz kilka miesięcy temu zakupiłem komputer polisingowy dela siedzi w nim P4 3.0Ghz Ram 1gb Zasilacz 210w dell Po miesiącu wsadziłem do niego grafike HD4350 i tu sie rodzi moje pytanie czy zasiłka poradzi sobie z tą kartą ??narazie już dwa tygodnie siedzi i nic sie nie dzieje ewentualnie czy moglibyście polecić mi inny zasilacz pod tą obudowe? No jak narazie ci nic sie nie dzieje to nie jest najgorzej. :rolleyes: Jak bys zaczał grać to może by sie zaczęły problemy, osobiście polecałbym jakiś 350W co najmniej, ale tak do końca sie nie znam nie wiem ktory bylby lepszy ale znalazlem pare ciekawych inf. na tej stronie >>dobry zasilacz Możesz albo coś stamtąd wybrać albo jeszcze coś podobnego poszukać. Zalezy co na nim chcesz robic :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) U mnie siedzi teraz taki zasilacz ORYGINALNY ZASILACZ DELL GX240 GX260 GX270 GW FVAT (1028784457) - Aukcje internetowe Allegro I pytanie sie rodzi czy wogóle są zasilacze inne takiej wielkości chodzi o miejsce wewnątrz obudowy Narazie gram w TDU i nic sie nie dzieje słyszałem że grafika hd4350 nie ciągnie tyle prądu ale sam nie wiem ani razu mi sie jeszcze blue screen nie włączył Edytowane 17 Maja 2010 przez igalex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...