yogibeer Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Witam, szukam laptopa który będzie miał: 1. 13,3 cala najlepiej matową matrycę 2. 2 zatoki na 2,5 HDD Sata 2 3. Grafikę GF lub ATI 4. Rozdzielczość większa niż 1280x800 w cenie do około 3,5 k zł Przeglądając różne oferty sklepów bardzo trudno znaleźć info o tym czy jest tam miejsce na 2xhdd Edytowane 19 Maja 2010 przez yogibeer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Osobiscie nie spotkalem sie ostatnio z zadnym laptopem ktory ma miejsce na dwa dyski przy matrycy 13". Mysle ze ten wymog bedziesz musial porzucic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) :) W 13" nie uwidzisz miejsca na 2 HDD , no są modele z dwoma ale SDD i koszują ponad 9k. Edytowane 18 Maja 2010 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogibeer Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Trochę szkoda. Chce zmienić laptopa. Obecnie mam dobra 13 della ale brakuje mi w niej mocniejszej grafiki, i 2 zatok na hdd, w jednej ssd na system a w drugiej zatoce hdd. A jakiego laptopa byście polecili, tyle ze 15 cali ? warunki jak wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 ewentualnie rozważ 13" z ssd + hdd na usb albo eSata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogibeer Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Tony Soprano, obecnie mam takie rozwiązanie, ale już mam dość z lataniem z dodatkowym dyskiem i wpinaniem go w usb ... Skończy się pewnie na jakiejś 15 ca dwa trzy miechy ;) Dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...