Nookie128 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Witam! Czy jest możliwość kupienia na przedni panel wentylatorów, które można wstawić zamiast zatyczek w zatokach 5,25 Oczywiście bez żadnego cięcia w obudowie itp? Tak jak są np. regulatory obrotów na przedni panel, tak chciałbym włożyć wentylatory (oczywiscie na 2 sloty, 80mm by się zmieściły chyba)? Nie mogłem niczego takiego znaleźć więc pytam :) Edytowane 17 Maja 2010 przez Nookie128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 w Dwie zatoki to będzie ciężko, ale tak jak andrew777 podlinkował Kamabay załatwia sprawę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nookie128 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Oj dzięki wielkie :) Takie coś ratuje wnętrze mojego kompa, bo chociaż w środkowej i tylnej części wnętrza mam całkiem dobrą temperaturę, to niepodłączony napęd DVD jest całkiem ciepły xD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...