grodzio Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Mam maluśki problem z tą gra na multiplayer ponieważ nie mogę grać poprzez LAN nie wyszukuje mi utworzonej gry na drugim kompie co mogę zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Masz źle skonfigurowaną sieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 ten sam cd-key na obydwu kompach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Już zrobiłem na dwóch kompach nie miałem zaznaczonych dwóch rzeczy już jest wszytko ok. Polecam gierke ładnie się gierzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 I znowu problem nie mogę robić gry przez LAN nie wyszukuje stworzonych gier. Używam nawet Hamachi i nic. Nie wiem co jest. Wcześniej z 3 razy było ok dało się wszystko zrobić a teraz nic. Powiedzcie co mam zrobić , co mam odfajkować czy coś proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...