Kuca Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Witam. Słuchajcie mam problem tego typu że ten netbook z tematu był kupiony w Irlandii nowy ze sklpu i sprzedawca nie dołączył żadnych sterowników bo rzekomo tam nie dają takowych płyt. W każdym bądź razie był tam system Win7 i było powgrywane wszystko i było wszystko spoko... przeinstalowałem system na Win XP Profesional i instaluję sterowniki do dźwięku ze strony producenta ale to zaczyna się problem... sterowniki nie działają, instaluję inne znalezione w googlach i to samo... inne i to samo... i tak w kółko. Pierwszy raz robiłem system na lapku więc nie wiem czy coś źle robię czy co ale dźwięk nie działa. Może ktoś wie jakie sterowniki są dobre albo co jest problemem? Proszę o kontakt, z góry dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Masz SP3? Jezeli masz SP2 to czy zainstalowales UAA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuca Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 mam SP2 i nie instalowałem tego UAA, nawet nie wiem co to jest. Pierwszy raz robie na laptopie system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Uzyj google to sie dowiesz co to jest UAA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuca Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 no i zainstalowałem to UAA i dalej to samo ;/ Prosił bym o poradę nieco bardziej praktyczną niż 'poszukaj sobie w google', bo o tym wiedziałem przed wejściem na to forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Oczekujesz czegos innego piszac tylko "sterowniki nie działają" ? Co to znaczy nie dzialaja? Nie instaluja sie? Instaluja ale nie ma dzwieku? W menadzerze masz jakis blad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...