elCooL Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Witam, Zastanawiam się nad zmianą mojego poczciwego już C2D E6700 (aktualnie podkręconego na 3.2GHz), na Quada Q9550 rev E0. Czy przy płycie którą posiadam czyli MSI P35 Platinum ma to jakiś sens ? Dodam, że chłodzenie mam w miarę wydajne - ThermalRight Ultra-120 eXtreme. W dalszym czasie chcę wymienić również Geforce'a 8800 GTX na ATI 5870, ale na pierwszy ogień ma iść procek. Co o tym myślicie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 A ma to sens , jak najbardziej , chodz juz potem nie pozostanie Ci nic innego jak zmiana calej platformy . Widze ze masz dobra plyte i grafe wiec pewnie o zasilacz pytac sie nie trzeba ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elCooL Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Kiedyś miałem podaną konfigurację swojego sprzętu w stopce, ale dawno mnie tu nie było i widzę, że zaszły jakieś zmiany, a w raz z nimi zniknęła sygnatura :) Zasilacz wydaje mi się, że jest OK. Corsair 620W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Spokojnie Ci starczy ta zasilka, z zapasem nawet ;] A sama przesiadka sie oplaca, proc mimo ze leciwy daje rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Ten zasilacz to pewnie i dal by rade dwom takim zestawa ;) No procek lepszy niz phenomy II x4 ;) Pewnie bez jakis wiekszych trudow osiagniesz z tego procka 3,6 GHz jak nie wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...