PolandMET Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Cze Nie wie moze ktos gdzie kupic takie cienkie rurki z plexi ? Przynajmniej dla mnie bylo by to o wiele wygodniejsze niz te cholerne wężyki ktore nie mozna wyprostowac. Mam takie cos jak na zdjeciu do polaczenia kart w SLI i wyglada to bardzo ladnie. Ciekawa alternatywa dla nawet najlepszych węży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 poszukaj w firmach produkujących materiały reklamowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Rurki rurkami, ale chyba będą jeszcze potrzebne odpowiednie końcówki? Węże są dość miękkie natomiast plexi już nie bardzo. Jak to wygląda od tej strony, ktoś się orientuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 na zdjęciu masz konektory czyli mają w środku jakiś oring żeby zrobić coś podobnego musiał byś gwintować plexi rurkę pod gwint 1/4 pogadaj z angela.pl to ci zamówią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) Jest to prawie zwykla rurka plexi czy jakas taka, ale o wymiarze zewnetrznym idealnie pasujacym do szybkozlaczek. Wsuwa sie i siedzi. Nic nie trzeba kombinowac. Edytowane 19 Maja 2010 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 zapytaj tutaj. Mają stosunkowo niskie ceny i tanią wysyłkę (ewentual) tplast Jeśli nie ma czegoś w ofercie to pytaj. Mają sporo towaru, a część mogą zrobić po niewielkich kosztach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 tutaj znaczy gdzie ? Nie wkleil Ci sie link chyba :P a TPlasta spytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 "Tutaj" znaczy chodziło mi o tplast w 2gim zdaniu;P Swego czasu jak tam byłem to mieli sporo rurek o różnych średnicach. Nie będe gdybał. Po prostu pytaj. Najlepiej zadzwoń - na maile trzeba czasem czekać pół dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) dobra, znalazlem juz, maja tylko pojawil sie nowy problem :D czemu przezroczyste, a jakby tak mieli kolorowe ?????? Ja do moda potrzebuje czerwone i niebieskie bo sam plyn jest marnego koloru, zbyt blady na bezbarwna plexi Edytowane 19 Maja 2010 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 a nie mają w ofercie? Znaczy ja też widziałem tylko przezroczyste w gablotce. Niestety jak byłem w hali to nie zwróciłem uwagi bo mnie rurki specjalnie nie interesowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 ja zamowilem w akces-plexi.pl Maja kawalki po 2m, cos 14zl/metr + wysylka tylko nie spytalem sie o kolorowe bo mi to potem przyszlo na mysl. Ale wyslalem im zamowienie, zobaczymy czy maja. Narazie nie odpowiedzieli jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...