ROMIKUBA Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) WINDOWS WYŚWIETLA OPIS PRZY PLIKACH VIDEO. W JAKI SPOSÓB WŁĄCZYĆ I WYŁĄCZYĆ TEN OPIS? W DOŁĄCZONYM PLIKU POKAZANE JEST O CO DOKŁADNIE MI CHODZI. INTERESUJE MNIE TYLKO TAKI OPIS. JAK TO SIĘ FACHOWO NAZYWA? 21.05.2010 FAJNE FORUM ŻADNYCH KONKRETÓW, ZA TO OSTRZEŻENIA ZA PISMO. KLUB MAŁYCH DZIECI CZY POWAŻNYCH GOŚCI? JESZCZE RAZ PYTANIE: CO NALEŻY ZROBIĆ ŻEBY WINDOWS XP INFORMOWAŁ O DETALACH PLIKÓW VIDEO (CZAS TRWANIA, SZYBKOŚĆ TRANSMIJI, ROZMIAR OBRAZU ITP) POZDRAWIAM. Edytowane 21 Maja 2010 przez ROMIKUBA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Fachowo nazywa sie to chmurka. Niestety mam eng XP, chyba sobie poradzisz: Tools > Folder Options... > View > Show pop-up description for folder and desktop items (przedostatnia opcja - odznaczyc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...