Skocz do zawartości
BorysVasiliev

W co grają wasze dziewczynki?"Żony,Kochanki" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądając forum zauważyłem, że nigdy taki temat nie było poruszany.Czasami fajnie się czyta "Moja dziewczyna zagrywa się w Unreala , Mama pociska w Simsy , a babcia w pasjansa ".

Czyli takie małe wyzwanie co płeć przeciwna widzi w grach :)

Ps.Jeśli coś podobnego było to proszę o DELETE !.

Skoro stworzyłem taki temat to muszę coś napisać:)

Ulubione gry mojej lubej :

1.Simsy (uwielbia stawiać domki i je wyposażać) dobrze, że robi to w grze !

2.Worms 2D - lubi w to grać bo zawsze daje jej wygrać ( zostawiam sobie 1 wormsa i bawię w komandosa )

3.Na konsoli pocina w bijatyki - dlatego że mnie zleje (jak mnie wk.... jak gra jednym przyciskiem KOP KOP KOP)

Próbowałem z nią pograć w Gears of Wars - ale za dużo przycisków i zaczęła rzucać padem (niebezpiecznie się robiło)

Jak Panowie u was ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądając forum zauważyłem, że nigdy taki temat nie było poruszany.Czasami fajnie się czyta "Moja dziewczyna zagrywa się w Unreala , Mama pociska w Simsy , a babcia w pasjansa ".

Czyli takie małe wyzwanie co płeć przeciwna widzi w grach :)

Ps.Jeśli coś podobnego było to proszę o DELETE !.

Skoro stworzyłem taki temat to muszę coś napisać:)

Ulubione gry mojej lubej :

1.Simsy (uwielbia stawiać domki i je wyposażać) dobrze, że robi to w grze !

2.Worms 2D - lubi w to grać bo zawsze daje jej wygrać ( zostawiam sobie 1 wormsa i bawię w komandosa )

3.Na konsoli pocina w bijatyki - dlatego że mnie zleje (jak mnie wk.... jak gra jednym przyciskiem KOP KOP KOP)

Próbowałem z nią pograć w Gears of Wars - ale za dużo przycisków i zaczęła rzucać padem (niebezpiecznie się robiło)

Jak Panowie u was ? :)

A właśnie że było :P

Czy dziewczyny i kobiety graja w gry na kompie? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie żona gra/grała namiętnie w kilka tytułów: PSP - Patapon, IP- Angry Birds, duże konsole- Little Big Plannet oraz Puzzle Quest. Oprócz tego imprezowo pogra w Guitar Hero III, czy też Lips. Przy "poważnych" tytułach (jak np. Uncharted 2) kibicuje i ogląda w czasie, gdy ja gram. Generalnie, nie jest źle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sama? RPG: Fable, Dragon Age etc.

Razem? Glownie co-op: Gears of War 1&2, Resident Evil 5, Army Of Two, Dead Space (sam sie bałem ;) ).

edit.

Zapomniałbym: "Pingwiny" na telefony komórkowe, nie wiem jak to sie dokładnie nazywa, ale strzela sie pingwinami w misie polarne czy coś takiego - totalny nałóg.

Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka zaliczyła prawie cały NFS Underground i powiem że szło jej nieźle! Teraz gra w jakąś logiczna na mojej komórce. A tak to jakieś platformówki typu Mario. Czasami na nerwach ;)

No i kurczaki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie dziewczyna, ale moje znajome pocinają ze mną i kumplami na lanach w CoDy i co tam się napatoczy.

RPG czy samochodówki też nie są dla nich straszne, wręcz powiedziałbym można czasem baty dostać [;

Tylko jedna z nich gra w Simsy i to można powiedzieć na poziomie maniakalnym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja luba lubi pograć w:

1. The Sims 3 (blee)

2. gry z facebuka (bleee)

3. ostatnimi czasy lubi pograć w Assassin's Creed II :D tyle że uczęszczała do szkoły plastycznej i sobie ogląda co najwyżej zabytki :| nie mogę jej namówić na zabicie strażnika z ukrytego ostrza. :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja dziewzcyna wlasnie konczy Assassins Creed II, tylko Kodeks jej zostal :P A takto zrecznosciowki typu Prince of Persia, lomax, Rayman :P Nawet w Fife i NFSy i Tomb Raidery od I do IV i Legende

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasem Swoją namowię na "powachlowanie" jojstickiem więc statystycznie nie jest tak źle ;)

Jak tylko czasem bawi się joystickiem, to Ci Racuch nie zazdroszczę ... :lol:

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka używa komputera do szpiegostwa na naszejklasie, facebooku, goldenline itp. wszystkich znajomych i nieznajomych o których wie więcej niż oni sami ;) Niemniej z gier to tylko karty z freecelem na przedzie. Kiedyś z 11-letnim siostrzeńcem grała w metin2 ale stwierdziła, że ta gra jest bezdennie głupia ... siostrzeniec zresztą też tak stwierdził :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przede wszystkim Happyland Adventure :razz: , a poza tym to Pasjans-pająk i mahjonngi. To są wyjątki, bo jak słyszy słowo "gra" to się z lekka "denerwuje" :sad:

Edytowane przez konkurs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi