ath Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Dla mnie to tylko plus, bo mnie odciągnęła od tego solarium - monitora. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmxm Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Ja grałam tylko przez tydzień w (oczywiście) Simsy, trochę w Colina! Jeśli można uznać to za grę to czasami gram w Literaki. Tylko problem w tym, że ja pogram tylko chwilkę, a mój mąż potrafi grać w Cabala do późna w nocy. Powoli myślę, że jest uzależniony, bo nawet rano ledwie oczy otworzy i już musi odpalać kompa, by sprawdzić sklep w tym Cabalku. Czy wszyscy tak mają? Każdy nie może przeżyć dnia bez swojej ulubionej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 mmo uzależnia to fakt ;) moja luba pogrywa : na laptopie = namiętnie w Treasures Of Montezuma 2 - może łupać w to ile wlezie ;) osobiście nie widzę nic ciekawego w tej "grze" ;) na xboxie 360 = burnout (czasami gramy we dwoje) na iPhonie = bilard, zużyje mi zawsze baterie prawie do 0 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Na konsoli w Burnouta gra sama, czasami pogra sobie z młodszym bratem w Forze 3. Ostatnio kibicowała jak grałem w Alan Wake. Ale powiedziała że robi się ciemno, deszcz idzie i na wiatr się zbiera ... to sobie pójdzie do łóżka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Moja ze mną grała w resident Evil 4: The Room - jak się wciągnęliśmy to od 2 w nocy do 6.30 graliśmy zamiast iść spać. Przy paru gierkach kibcowała, a sama to w simsy trochę i w Farmville na Facebooku nałogowo. Szukam teraz jakiejś gierki z klimatem w którą można razem pograć, choć w zimie to lepiej wychodzi. Aha, i Machinarium - też się razem świetnie grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Quake 3 Arena (obecnie quake live), Left4Dead 1 & 2 , Spore, The Sims. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Moja luba śmiga w age of empires 2, uwielbia małe chodzące ludziki na ekranie.... samochodówki O_O ?! trzeby by wytłumaczyć co to samochód najpierw xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Moja małżonka pyka: Farm Craft 2 Farm Mania 2 Pageant Princess Cake Mania 3 Spa Mania2 Jakby się ktoś pytał to gry typu: Time Management/Dash games Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...