Melampus Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Witam. Mam kilka pytanek jak w temacie. Czy jak mam kabel z wtyczkami typu molex - dajmy na to 5 sztuk na kablu, to jak usunę 1 taką wtyczkę z kabla, to może dojść do zmiany napięcia w pozostałych 4 wtyczkach? Pytam bo chciałem sobie 1 taki kabelek z wtyczkami opleść i usunąłbym 1 wtyczkę bo jest mi zbędna i przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Nic się nie stanie, możesz usunąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Nic się nie stanie, możesz usunąć. Dzięki za szybką odpowiedź. W takim razie usuwam jednego molexa i robię oplot na kabelek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...