ulmoz Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Otuz. Nie wiem dlaczego ale wiesza mi sie komp na grach 3D. Nie jestem pewien czy jest to wina temp. na grafice bo jak gralem w ut2003 to zaliczylem kilka zwisow (karta byla goraca) ale jak gralem drugi raz to z ciekawosci zatrzymalem wentyl na VGA. Poczekalem troche jednoczesnie grajac. Temp byla bardzo wysoko (az mnie parzylo) ale komp sie nie zawiesil. Caly czas moglem grac. Nie wiem co sie dzieje. P.S. Konfig ponizej. Grafy nie krecilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 No i gdzie ten konfig ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 No i gdzie ten konfig ? :? Gościu chyba myśli, że na forum jest jakiś programik sprawdzający, co się ma w komputerze. Wtedy podpis sam się tworzy. :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 hehehehheheh LOL :) wlasnie napisz jaki masz sprzet :P :P nikt tu nie jest jasnowidzem :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulmoz Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ej. cos nie chce dzialac! dodalem do podpisu swoj konfig ale nie chce go pokazac. No cuz. Podam go tutaj: ATHLON 1700XP JUIHB DLT3C***Spire FalconRock II***EPOX 8RDA+***Gf4 Ti4200 Leadtek***256DDR TwinMOS/400Mhz***40GB Barracuda IV***20GB SAMSUNG*** 300W no name. 5 minut pozniej: O juz jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...