xmxm Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Witam, mam problem!Tak jak w temacie mam xp, ale za nic w świecie nie mogę uruchomić mp4 (Creative Zen). Nie da się zgrywać piosenek, nic! Menadżer urządzeń wykrywa sprzęt, ale co z tego. Na dwóch innych komputerach (jeden ma xp a drugi Linux'a) wszystko przebiega bez problemu. Podczas instalacji sterowników ciągle pojawia się coś takiego: "Występująca w tym pliku INF sekcja instalacji usługi jest nieprawidłowa". Pomoże ktoś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Pomijając opcję uszkodzenia plików/systemu, to zapewne masz okrojoną wersję systemu, z której ktoś wywalił sterowniki/usługi potrzebne do instalacji sprzętu. Może to być nawet kwestia sterowników do modemów. Zainstaluj SP3. Jak nie pomoże, to format i instalacja normalnego systemu z SP3 - żadne MX7 itp bzdety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmxm Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Dzięki za pomoc! SP3 mam, ale spróbuję jeszcze z tym formatem, może się uda! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 To nic, że go masz - jego instalacja może przywrócić/naprawić potrzebne usługi/sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdan Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Włacz w USŁUGACH Wykrywanie sprzętu powłoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jak ostatnio próbowałem zatrzymać tą usługę, to skończyło się zawieszeniem się systemu, więc wątpię aby była zatrzymana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmxm Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dzięki Wam za rady, ale kurka dalej kicha! Trudno, słucham muzyki na komórce:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Postaw system od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...