Lysyn Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Założyłem dzisiaj Aquacomputer poweradjust 2 Ultra do kompa. Reguluje sobie predkość pompki. Rewelacja :) Niedługo zakupie czujnik temperatury. PS. Czy przepływomierz jest potrzebny w układzie? Edytowane 27 Lipca 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Kiedyś kupiłem taki przepływomierz i leży w szafce i się kurzy, moim zdaniem zbędny gadżet, który dodatkowo potrafi hałasować i zmniejszać flow. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Nowy płyn: Aquacomputer Double Protect Ultra 1000ml - czerwony + dodałem Aquacomputer czujnik temperatury inline oraz czerwone podświetlenie na reza. Odczyt z poweradjusta2 Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Bardzo fajne, zmień sobie jeszcze by były takie same kolorystycznie wszystkie zaślepki na śledzie z tyłu. Ten jeden czarny 'tak odstaje' od reszty. pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 (edytowane) Pojawiło się backplate na GTX 480, śledzie i śróbki na nich czarne. Nie wiem co jeszcze zrobic? Płyn Aquacomputer Double Protect Ultra 1000ml - czerwon.y Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Na fotkach z daleka, kolorek ładny. Z bliska już nie bardzo, chyba że to światło z kompa tak go zmienia w tych wężach. BTW. Łuk GPU-CPU rzucił mi się w oczy. Masz za długi kawałek węża tam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Z daleka kolorek naturalny. Z bliska podswietlenie białe. Łuk GPU-CPU sie poprawi przy nastepnej modyfikacji. PS. A macie pomysły co zmienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 (edytowane) ciekawe czy płyn brudzi węże. Poczekajmy trochę ... :) Kable od ENERMAX na chłodnicy puścić dołem - nie będzie ich widać. Rez jest czymś podświetlony? Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez jacekcz 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Wymieniłbym zimne białe diody na ciepłe białe - teraz kolor płynu i światła gryzie się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Nie wiem czy to tylko na zdjeciach, ale karta wydaje sie wygieta w dol. Jakas podporka/mocowanie by moglo pomoc. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Jak już diody, to preferowałbym czerwone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 blok na GPU niklowany chyba lepiej by pasował :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Nie wymyslaj :) Niklowany to dodatkowa kasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Pytałeś co zmeinić więc wymyślam :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Niklowany znacznie lepiej wygląda. Jak znajdziesz sobie w okolicy firmę, to za grosze Ci poniklują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 oplot na USB od ADJUST-a i przedniego panelu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Skróciłem wąż biegnący od procka do grafiki. Nowe czarne śróbki do mocowania kart. PS. Od modyfikacji wc - założenia nowych węży układ nie chciał mi sie odpowietrzac. Kombinowałem jak mogłem z tym odpowietrzaniem ale miałem problemy. Dzisiaj przypadkowo zauwazylem ze wąż od reza zamiast lecieć do pompki leci do chlodnicy. Nie wiem jak tak dziwnie zalozylem ale pewnie to wina piwa które spożywałem w czasie montażu :) Założyłem węże jak trzeba i układ odpowietrzył się w ciagu kilku minut :) Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) Nowa płyta Asus P8P67 Deluxe z dodatkami niebieskimi + i7 2600K. Płyn niebieski + podswietlane na niebiesko wentylatory Zalmana z tyłu obudowy i 3 diody oświetlające rez. Nowa grafika GTX 580 + bloczek EK niklowany i nowe ramy G.skill 2 x 4 giga cl7 w kolorze niebiesko-czarnym. Edytowane 10 Lutego 2011 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 poprosimy wiecej fotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Fajnie wyglada ten niebieski kolorek. Troche brak jakiegos jeszcze bloczku , bloczek na ramy pewnie by polepszyl wyglad calego srodka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Ramy i czipsety sie nie grzeja. Fotki postaram sie zrobić jakieś ładniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Niestety sprzedałem kompa. Składam energooszczednego kompa Micro Atx ze zintegrowaną grafiką. Oto zdjęcia wc z wczoraj. Płynu nie zmieniłem na czerwony bo nie zdążyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Szkoda... A było już tak fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Teraz jest komp energooszczedny. Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...