Skocz do zawartości
Lysyn

WC BY Lysyn

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem dzisiaj Aquacomputer poweradjust 2 Ultra do kompa. Reguluje sobie predkość pompki. Rewelacja :)

Niedługo zakupie czujnik temperatury.

PS. Czy przepływomierz jest potrzebny w układzie?

Edytowane przez Lysyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy płyn: Aquacomputer Double Protect Ultra 1000ml - czerwony + dodałem Aquacomputer czujnik temperatury inline oraz czerwone podświetlenie na reza.

Dołączona grafika

Odczyt z poweradjusta2

Dołączona grafika

Edytowane przez Lysyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skróciłem wąż biegnący od procka do grafiki. Nowe czarne śróbki do mocowania kart.

Dołączona grafika

PS.

Od modyfikacji wc - założenia nowych węży układ nie chciał mi sie odpowietrzac.

Kombinowałem jak mogłem z tym odpowietrzaniem ale miałem problemy. Dzisiaj przypadkowo zauwazylem ze wąż od reza zamiast lecieć do pompki leci do chlodnicy.

Nie wiem jak tak dziwnie zalozylem ale pewnie to wina piwa które spożywałem w czasie montażu :)

Założyłem węże jak trzeba i układ odpowietrzył się w ciagu kilku minut :)

Edytowane przez Lysyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa płyta Asus P8P67 Deluxe z dodatkami niebieskimi + i7 2600K. Płyn niebieski + podswietlane na niebiesko wentylatory Zalmana z tyłu obudowy i 3 diody oświetlające rez.

Nowa grafika GTX 580 + bloczek EK niklowany i nowe ramy G.skill 2 x 4 giga cl7 w kolorze niebiesko-czarnym.

Dołączona grafika

Edytowane przez Lysyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi