Racuch Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 widzę po Prime (czasem nie trybie w locie) ;) chłodnica na glebie, dobry przewiew (hałas pewnie dokucza) i proc z tych "normalnych" = przepis na dobre temp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Ale sie czepiacie tego balaganu z kablami ... Chyba az kiedys zaprzegne ktoregos niech ogarnie kable do 8-10 sata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Halasu nie ma. Wiatraki skrecone na minimum. A kable w budzie nie jest łatwo ułożyc jak zasilacz jest w takiej pozycji. Ma ktos pomysl jak zakryc te kabe kolo zasialcza na dole ? Edytowane 26 Maja 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Halasu nie ma. Wiatraki skrecone na minimum. A kable w budzie nie jest łatwo ułożyc jak zasilacz jest w takiej pozycji. Ma ktos pomysl jak zakryc te kabe kolo zasialcza na dole ? BuMel na szybkensa całkiem nieźle wykminił lookaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Mam nowa koncepcje :) Chlodnice w budzie. Ta 3 x 120 sprzedaje. Na gorze pod tym duzym wentylatorem daje 1 x 200 a z tylu budy 2 x 120 tam gdzie sa te 2 wentylatory 120. I ? jakies sugestie? Chlodnica by byla taka: Chlodnica Edytowane 1 Czerwca 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Według opisu: W komplecie znajdują się metalowe adaptery umożliwiające instalację dowolnego wentylatora 180/210/220/240mm. A z tego co widzę Ty masz 200mm na górze, to fabrycznie może być problem, ale podejrzewam, że wystarczy 4 otwory nowe nawiercić i wsio. Zagadaj do Racucha, on już taką chłodnicę ma i niech Ci powie co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Robie nowy projekt. Buda TJ-07. Chlodnica Phobya G-Changer 480 ver. 1.2 Black montowana na dole budy na specjalnym stelazu Phobya Radiator Stand - black - Quad - 4x120mm. Juz po zamonmtowaniu stelaza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Tj07 znowu w akcji! Zdradź deczko co tam kombinujesz z tą genialna budą? Czekam na postępy i kibicuję z całych sił. Subscribed! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Nie taka genialna :) Nie ma przycisku reset. Na dole bedzie zamontowana chlodnica 4 x 120. Przymierzałem - pasuje idealnie i 4 wentylatory Enermax Magma UCMA12 120mm wdmuciach!ące powietrze na chłodnice. Niestety takich bajerów jak u Ciebie nie bedzie. Zlączki jak narazie zwykłe z deka tandetne ale moze kiedys zmienie. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 E tam bajery... :-P Będziesz malował towera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) W środku? Narazie nie. PS. Czy sa jakies czarne panele do TJ-07 zeby mozna było czytnik kart 3,5" zamontowac? Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nie wiem o co dokładnie Ci chodzi z tym panelem, więc odsyłam tutaj byś sobie poszperał: 4MAX.pl Sp. z o.o. - Wyłączny Dystrybutor Thermaltake, SilverStone Technology, AC Rayan, ArcticSilver Swoja droga tam kupowałem budę, a sklep posiada duży wybór części Silve Ston'a. powinieneś coś znaleźć lub mieć namiar na to co chcesz znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nowy projekt rev. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Te otwory w tacce nie są zbyt pro elo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tam pojdzie balcha aluminiowa - czarna. A to czarne to nie otwor ale czarna blaszka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) No to czekamy na blaszkę:) Dyski tak zostają? Nie da się ich wrzucić do piwnicy czy coś? Acha, i jesio 2 pytania: 1. Mam nadzieję, że wymienisz te wentyle z tyłu? 2. Jakie to węże to jakieś "cienkie" Edytowane 16 Czerwca 2010 przez draenei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 jak ma chłodnicę 4x120 i pompkę w piwnicy to dyski już nie wejdą. ja tutaj widzę jakiś większy rez - jakiś ek-250 lub coś koło tego. może z czasem jakieś jednolite/ładniejsze złączki bo teraz to chyba zbieranina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Węze to Masterkleer 10/13. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 ten wąż to porażka. nie robią ci się przewężenia? Podgrzej trochę wodę poprzez obciążenie proca i zobaczysz jak mięknie i się odkształca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Połączenie: Grafika - NB "kuleje"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 ten wąż to porażka. nie robią ci się przewężenia? Podgrzej trochę wodę poprzez obciążenie proca i zobaczysz jak mięknie i się odkształca. Ja tam nie widzę tej twojej jak to nazwałeś porażki. O co kaman jeśli łaska? Dawaj lepsze foty bo jest niezła jazda :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 ja u niego też nie widzę ale widziałem u siebie mając ten wąż. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Macie jakies propozycje? Innego rozmieszczenia węży, innych węży i złączek? Sugestie mile widziane ale w rozsadnych kwotach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mi jakoś ni grzyba nie pasuje srebrne wnętrze zero-siódemki do czarno-czerwonej tonacji tego układu... Tak jak ktoś wspomniał - złączki fuuuu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zlaczki wymienie. Ale sugestii nadal nikt mi nie podal. Troche zmodernizowalem kompa - dodane czarne plaksi maskujące napedy i pokrywająea srebrnablache za plyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mógłbyś zrobić jakieś zdjęcie bez flesza (na statywie)? Czy te 92mm nie są aby odwrotnie zamocowane? Teraz wieją do środka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Przede wszystkim wklejaj mniejsze fotki bo aż się odechciewa do tematu zaglądać. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) 92 wieja wieja do srodka a te z gory wypychaja powietrze. A co inaczej zrobic?' Statywu nie mam. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) na kij statyw ?, taboret, 2-3 książki i jazda ;) Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Polozylem plexi na dol :) Obudowa Edytowane 28 Czerwca 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...