Puzel Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Niedlugo bede zmienial mobo i proca na cos lepszego, i jest problem, nie wiem czy zasilacz 250w wystarczy aby zasilc kompa?? to znaczy mam jeszcze jeden zasilacz 230w AT, ktorym mam zamiar zasilic wentylatory, oswietlenie, DVD i Nagryware. Czy 250w, starczylo by aby zasilic mobo, proca, grafike, i muzyke, hdd, i flopy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqlla Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Podstawowe pytanie brzmi: jaka to bedzie plyta jaki proc i oczywista grafa.Do tego dochodzi pytanie czy bedziesz chcial swoj nowy sprzet @@@. Wydaje mi sie ze i tak co bys nie kupil w dzisiejszych czasach 250W to i tak jest malo choc duzo ludzi jedzie jeszcze nawet na 200W. Dla przykladu dla Epoxa w manualu pisze ze zasilka dla tej plyty to min 300W a jesli bys chcial do tego jakiegos radka podlaczyc to zapomnij o 250W zasilce. Moja rada to zakup nowego zasilacza min 350W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 napisz swoj konfig i bedzie latwiej. Ja sprzet z opisu aktualnie zasilam fortronem 235W i napiecia mam lepsze niz na codegenie 300W i megabajcie 350W, ale i tak czekam na fortrona 300W. Wiec nie nalezy kierowac sie sama moca podana przez producenta tyko producentem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ... Czy 250w, starczylo by aby zasilic mobo, proca, grafike, i muzyke, hdd, i flopy??? jakie to 250W jak np Enlight z serii tych glosnych od Enhance ATX-1125BT to powinien styknac :!: ale napisz jaki proc i czy bedziesz krecil, jaka plyta glowna, ile ramu, jaka grafika itd wtedy bedzie latwiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 mam w planach kupno Abita NF-7S, Athlona XP 1700+, Ramu do tego to jak na razie 256 (dopiero w przyszlosci cos dokupie), a z grafika to jest dopiero problem. mam jak na razie rive tnt2 M64 :(:(:(:(, i dopiero za te 2-3 miechy wymienie na cos lepszego, a tym czasem jakby znalazly sie finanse to wymienilbym se na jakiegos GeForce 2 Ti (na jakis czas, bo jak na razie moze grysc sie nowa plyta z riva TNT, cos o tym na forum pisalo). A jak do tego ma dojsc zasilka, to wscieku dostane. A @@@ owszem, ale w przyszlosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 proponuję kupić ECS L7S7A2 za 260zł nówkę i zaoszczędzoną kasę przeznaczyć na lepszą grafę. na nforce2 są problemy z kartami poniżej GF (pisał o tym dexter) więc 200zł zaoszczędzone możesz przeznaczyć na GF2Ti lub MX440. ten ECS jest niezły, sam się czaję w wakacje na zakup tego mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ja przymusowo (do srody) jade na codegenie 200w :twisted: i zyje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 no to chyba przezyje te kilka miechow, tylko ten zasilacz to codegen tylko jakis megabajt kiczowaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 proponuję kupić ECS L7S7A2 za 260zł nówkę i zaoszczędzoną kasę przeznaczyć na lepszą grafę. na nforce2 są problemy z kartami poniżej GF (pisał o tym dexter) więc 200zł zaoszczędzone możesz przeznaczyć na GF2Ti lub MX440. ten ECS jest niezły, sam się czaję w wakacje na zakup tego mobo. ja jednak pozostane przy tym abicie, juz przerabialem ten temat o abicie pare tygodnii temu, a jakiegos geforce'a 2 ti moze gdzies tanio na allegro dostane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...