Sens Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Witam! Jeżeli pytanie zadałem w niodpowiednim dziale to proszę o przeniesienie. Mam pytanie czy mozna oglądać ZA DARMO polsat przez internet? Jak tak to jak? Wchodziłem na różne strony i niestety nie mogę, a to jakieś zabezpieczenia, a to jakieś natrętne reklamy i w sumie sięnie udało. A jak wiadomo dzisiaj pudzian walczy ;) Z góry dzięki za pomoc! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Jeżeli chodzi o walkę Pudziana, to tu powinieneś coś dla siebie znaleźć stronka przewiń sobie do soboty i godzina 2:15. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 3844A704 Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 IPLA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...