djcrash Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 cze all chcialem sie dowiedziec czy ma ktos jakies porzadne sterowniki do grafy ktore pasowaly by pod slacka 9.0 i radeon 9000 jezeli ktos ma niech mi podesle na maila dj_crash@o2.pl bo te ze strony ati nie chca dzialac kiedys dzialaly mi ale na mandraku a teraz lipa najlepiej jakby byly jakies zrodelka bo nie moge q3 odpalic a jak juz odpale w trybie mesa to mam 1-3 fps ;] a pod mandrakiem chodzilo zajebiscie mile widziane sa takze linkii skad moglbym takowe sciagnac lub wszelkie komentarze jak zainstalowac te ze strony tylko ze to rpmy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 http://forum.purepc.pl/search.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 noi poszukalem jak radziles dowiedzialem sie ze do radka 8500 trzeba zainstalowac sterowniki FIRE GL8700 czy jak mam radka 9000 te stery pujda czy tez mam wybrac FIRE GL 8800 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Poszukaj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...