mat_zab Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Mam zamiar kupic sobie Athlona XP tego newww, teraz pytanie: słyszałem ze ten 1700+ goood sie kreci jak jest z innymi np 1800+ bo pomiedzy nimi jest róznica 15 zł i nie wiem którego <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> A i jeszcze jedno opłaca sie zmienić z takiego jak mam w podpisie na tego XP ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 A szukać to umisz ?? Bo z liczby twoich postów widzę, że nowy na forum nie jesteś .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 kur... jak nie masz zamiaru pomoc to spadaj bo widze ze na czytałes sie na innych forach o cwaniackim "szukaj" mnie szczeze to wkur.. jak znajdziesz gdzies na tym forum porównanie 1700+ do 1800+ w podkrecaniu to wtedy sie odzywaj ........ grrrrrrrrrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 I jeszcze wyzywa ... pfiii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 I jeszcze wyzywa ... pfiii bo z chamami inaczej nie mozna ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ogadali ? To dobrze. Jesli ten 1800+ jest wykonany w tej technologi co 177+ to ni wiem czemu sie zastanawiasz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 I jeszcze wyzywa ... pfiii bo z chamami inaczej nie mozna ..... Nie chce mowic kto to juz chamem ... nie umisz sobie poszukac opini i stron na których sa wyniki podkręconych modeli 1700+ i 1800+. Sam wiesz, że odpowiadanie na te same tematy jest nudne i niezbyt urozmaica to forum ... a na jak najlepszym jego funkcjonowaniu zależy chyba nam wszystkim. Zobacz sobie choćby strone www.overclockers.com i porownaj wyniki jakie osiągneli ludzie ogłaszający się tam. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...