mamool Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Witam. Mam problem z moim laptopem. Gdy uruchomię go pokazuje mi się ekran z mobo (ten gdzie się włącza BIOS) i na tym koniec. Potem tylko biały myślnik miga w górnym lewym rogu ekranu. Co mogło to spowodować? Jak to naprawić? PS. Stało się to po zainstalowaniu Aviry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Pewnie masz wirusa. Płyta przywracania + instrukcja i lecisz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamool Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Problem w tym że posiadam Vistę OEM a jak ściągnąłem Recovery Disk to nic mi pokazuje. Tak samo Przywracanie z punktów nic nie daje. Znajomy informatyk skanował kompa Nortonem i nic nie pokazał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamool Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Problem rozwiązany. Dysk był ustawiony jako dynamiczny. Nie wiem czemu (może syn coś grzebał) ale jestem szczęśliwy że laptop pracuje normalnie. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...