BuMeL Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Rodzina, dzieci dom to już w jedynce były, tak samo "wygłupy przed BNC" więc nie wiem na co narzekasz. Gra ma postawić gracza przed dylematami moralnymi a nie hordami mięsa do zarzynania, action się spodziewałeś ? Takie były założenia autorów i tak jest gra zrealizowana. Czuje się lekki niedosyt jak choćby ze wspomnianymi przez @Black_war broniami ale to też ma jakiś cel a konkretnie grę wieloosobową, tak samo jednych z demonicznych wrót nie da się otworzyć bez drugiego gracza. Kuleje też długość fabuły, gra jest na maksymalnie kilka godzin jeśli lecimy bez misji pobocznych. Z Twojej wypowiedzi @.PaVLO. wnioskuję, że albo nie grałeś w jedynkę i kupiłeś kota w worku po przeczytaniu newsów albo grałeś i spodziewałeś się od kolejnej odsłony cudów ? @Black_war szkoliłeś pieska z ksiąg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Paaanie, ja już główny skończyłem, wszystko max mam. Zostały tylko niektóre zadania poboczne i kilka kluczy/książek/gnomów/kwiatów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ja też skończyłem, co nie zmienia faktu, że nie mogę znaleźć pieskowi charyzmy bodaj lvl 4 i kupa, lvl5 już się nie naumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Panowie...jeżeli ktoś jeszcze gra i czyta temat. Jak się wychodzi z tej gry? :D Zaczynam dopiero i na etapie zmiany ubrania na "ludowe" przenosimy się do komnaty za naciśnięciem start/esc. Dzięki czemu, funkcja ta zastępuje menu ESC z ustawieniami i wyjściem z gry :mur: Nie żeby to był wielki problem bo mam jeszcze na klawie dwa magiczne klawisze Alt i F4 ale...co za debil to projektował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 W tej komnacie musisz podejść do odpowiedniej ściany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ahaaa...to wolę już Alt-F4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 wystarczy nacisnąc "p" :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Mam grafikę HD6770 1gb, procesor phenom II x3 3300mhz i 4 gb ramu. Gra mi strasznie słą bo działa, mam mniej niż 30 fps na najniższych możliwych ustawieniach w 1680x1050. Zresztą nieważne jaka jest rozdziałka, i tak słabo działa. Windows to 7 64 bity. JEst jakiś fix lub coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...