J.Piotr Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 LCD 24 HP LP2465 Matryca SPVA@6ms@178@1000:1@SUPER (1051404458) - Aukcje internetowe Allegro Czy warto? Rozdzielczość większa niż u 2209WA;) Różnica cenowa bardzo niewielka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Refurbished, gwara 3 miechy. Dziękuję, postoję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forin Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Postuj. Refurbished, gwara 3 miechy. Dziękuję, postoję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Piotr Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) @Forin Co to wnosi do tematu? HP LP2465 (gwarancja do 2010-10-15) Monitor posiada mała wadę, jest jeden subpixel widziana z bliska jedynie na jasny (białym tle), odpowiada za niego kolor czerwony można na zdjęciu znaleźć, sam go dopiero teraz zauważyłem przyglądając się matrycy przed sprzedażą Czy jak walnięty jest jeden subpixel tak jak opisał sprzedający to jest to duża czy mała wada? Edytowane 25 Maja 2010 przez J.Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Dla mnie takie coś, mrugające na środku monitora wyklucza całkowicie satysfakcję z posiadania takiego sprzętu. Ja bym nie mógł tak pracować, niektórzy kupują jakieś powystawowe z pasem przez środek i używają, zależy od człowieka. Po co się łasić na takie promocję, masz przecież dell'a 22" za trochę ponad 800, gwara 3 lata na nawet jeden martwy pixel. Wielkość to nie wszystko.. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Piotr Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) A ten w2220p też ma gwarę na nawet jeden martwy pixel? http://rapidshare.com/files/390034781/hp.rar.html tutaj jest ten "martwy pixel" z tego lp2465. Wygląda mi to na przecinek powstały przez wciornastka(wciornastki)Już monitor z laptopa z którego oglądam te zdjęcia ma więcej jakiś plamek, przecinków etc niż to;) Na czysto czerwonym tle prawie w ogóle nie widać tego "pixela". Czy to faktycznie wciornastek czy pixel? Ja też jestem drażliwy ja coś świecącego inaczej, ale to nie wygląda źle. Edytowane 26 Maja 2010 przez J.Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...