Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

@Forin

Co to wnosi do tematu?

HP LP2465 (gwarancja do 2010-10-15)

Monitor posiada mała wadę, jest jeden subpixel widziana z bliska jedynie na jasny (białym tle), odpowiada za niego kolor czerwony można na zdjęciu znaleźć, sam go dopiero teraz zauważyłem przyglądając się matrycy przed sprzedażą

Czy jak walnięty jest jeden subpixel tak jak opisał sprzedający to jest to duża czy mała wada?

Edytowane przez J.Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie takie coś, mrugające na środku monitora wyklucza całkowicie satysfakcję z posiadania takiego sprzętu. Ja bym nie mógł tak pracować, niektórzy kupują jakieś powystawowe z pasem przez środek i używają, zależy od człowieka.

Po co się łasić na takie promocję, masz przecież dell'a 22" za trochę ponad 800, gwara 3 lata na nawet jeden martwy pixel. Wielkość to nie wszystko.. :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten w2220p też ma gwarę na nawet jeden martwy pixel?

http://rapidshare.com/files/390034781/hp.rar.html

tutaj jest ten "martwy pixel" z tego lp2465. Wygląda mi to na przecinek powstały przez wciornastka(wciornastki)Już monitor z laptopa z którego oglądam te zdjęcia ma więcej jakiś plamek, przecinków etc niż to;)

Na czysto czerwonym tle prawie w ogóle nie widać tego "pixela". Czy to faktycznie wciornastek czy pixel?

Ja też jestem drażliwy ja coś świecącego inaczej, ale to nie wygląda źle.

Edytowane przez J.Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi