czarecki Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 (edytowane) Witajcie moi mili. Wielu z nas napisało już swe prace zaliczeniowe na studiach, tym razem trafiło to na mnie, dlatego zgłaszam się do Was z prośbą przyjaciele abyście tłumnie wypełnili króciutką ankietę związaną z wykończeniem wnętrz hotelowych i działań proekologicznych w obiektach hotelarskich. Byłoby świetnie jakbym zebrał ok. 50 wypełnionych ankiet ale ucieszę się również z jednej. Nie będę w stanie podziękować wszystkim z osobna dlatego z góry dziękuję wszystkim którzy poświęcą chwile na wypełnienie i odesłanie wypełnionej ankiety. Dodam, że służę pomocą jeśli ktoś również będzie potrzebował podobnej pomocy. Teraz krótko o ankiecie - Zrobiona w wordzie, 8 krótkich pytań, wystarczy powstawiać krzyżyki wyjątkiem jest 4 pytanie w którym należy uporządkować liczby od 1 do 6 szczegóły w ankiecie. To by było na tyle Mail do wysłania ankiety to - ankietowy@wp.pl ANKIETA.doc Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do wypełnienia ankety Czarek Markowiak Edytowane 24 Maja 2010 przez czarecki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Jeśli ktoś miałby problem z ankietą śmiało proszę pisać. Na razie jestem tutaj dość często, gorzej jak zacznę analizować dane:) Pozdrawiam i dziekuję dotychczasowym osobom, które już wysłały uzupełnioną ankietę!! Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Witam Widzę jest jakieś zainteresowanie, pobrań w miarę ale niestety ankiet które dotarły na podany przeze mnie mail niestety jest mało:/ Byłbym wdzięczny za jeszcze ok.10 ankiet. Jak zawsze dziekuję z góry wszystkim tym którzy się zainteresują moim problemem. Pamiętajcie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia!:) Pozdrawiam Czarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Dziwna sprawa, ale openOffice nie zapisuje mi odpowiedzi w tym pliku. Tzn. niby zapisuje, ale po kolejnym otwarciu odpowiedzi brak. Pobawię się tym jak będę na innym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 wystarczy pokolorowac tekst odpowiedzi, autor prawdopodobnie nie jest idiota i sie domysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 W domu też lubisz watowane bezpieczniki? Widzę, że coś nie działa, staram się to naprawić. Taka moja natura. Poza tym, kolorowanie tekstu najzwyczajniej w świecie mi uwłacza. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 co innego jak coś jest obiektem twoich normalnych obowiązków, co innego jak coś robisz z doskoku... poza tym dla autora liczy się treść, nie forma, więc lepiej by dostał kilka ankiet z uwłaczającymi kolorami, niż nie dostał żadnej, bo taka złota rączka jak ty nie będzie w stanie zapisać zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...