Skocz do zawartości
czarecki

Ankieta do pracy inżynierskiej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie moi mili. Wielu z nas napisało już swe prace zaliczeniowe na studiach, tym razem trafiło to na mnie, dlatego zgłaszam się do Was z prośbą przyjaciele abyście tłumnie wypełnili króciutką ankietę związaną z wykończeniem wnętrz hotelowych i działań proekologicznych w obiektach hotelarskich. Byłoby świetnie jakbym zebrał ok. 50 wypełnionych ankiet ale ucieszę się również z jednej. Nie będę w stanie podziękować wszystkim z osobna dlatego z góry dziękuję wszystkim którzy poświęcą chwile na wypełnienie i odesłanie wypełnionej ankiety. Dodam, że służę pomocą jeśli ktoś również będzie potrzebował podobnej pomocy.

Teraz krótko o ankiecie - Zrobiona w wordzie, 8 krótkich pytań, wystarczy powstawiać krzyżyki wyjątkiem jest 4 pytanie w którym należy uporządkować liczby od 1 do 6 szczegóły w ankiecie. To by było na tyle

Mail do wysłania ankiety to - ankietowy@wp.pl

ANKIETA.doc

Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do wypełnienia ankety

Czarek Markowiak

Edytowane przez czarecki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś miałby problem z ankietą śmiało proszę pisać. Na razie jestem tutaj dość często, gorzej jak zacznę analizować dane:)

Pozdrawiam i dziekuję dotychczasowym osobom, które już wysłały uzupełnioną ankietę!!

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Widzę jest jakieś zainteresowanie, pobrań w miarę ale niestety ankiet które dotarły na podany przeze mnie mail niestety jest mało:/

Byłbym wdzięczny za jeszcze ok.10 ankiet.

Jak zawsze dziekuję z góry wszystkim tym którzy się zainteresują moim problemem.

Pamiętajcie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia!:)

Pozdrawiam

Czarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwna sprawa, ale openOffice nie zapisuje mi odpowiedzi w tym pliku. Tzn. niby zapisuje, ale po kolejnym otwarciu odpowiedzi brak.

Pobawię się tym jak będę na innym kompie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W domu też lubisz watowane bezpieczniki?

Widzę, że coś nie działa, staram się to naprawić. Taka moja natura.

Poza tym, kolorowanie tekstu najzwyczajniej w świecie mi uwłacza. <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co innego jak coś jest obiektem twoich normalnych obowiązków, co innego jak coś robisz z doskoku... poza tym dla autora liczy się treść, nie forma, więc lepiej by dostał kilka ankiet z uwłaczającymi kolorami, niż nie dostał żadnej, bo taka złota rączka jak ty nie będzie w stanie zapisać zmianDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi