Domik Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Mam dwóch znajomych jeden ma sdi i win 98se a drugi win 2000 mieszkają w bloku.Zrobili sieć przez skrętke skrosowali wtyczki,skonfigurowali systemy tzn ten na win 2000 wpisuje w bramie adres ip tego z sdi ta sama maska i grupa robocza.Prblem w tym że kompy sie nie widzą odległość między kompami wynosi ok 34 m to tego przyczyna ?? kabel jest dobrze skrosowany bo karty niby pakiety do siebie wysłają co jest nie tak skoro nawet ping nie działa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 [...]skoro nawet ping nie działa ??wina samych kart (moze zle drivery) , albo jednak kabla/wtyczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 schemat do krosowania brany był z forum tweaka :) obarzek nie sposub źle podłączyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Moze zle ustaione udostepnianie netu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Jak ping nie działa? Nie pisz jak nie wiesz o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Paranoik chodzi oto że pakiety nie docierają według widnowsa z jednego kompa do drógiego proste nie ?? bo jak nazawać ping inaczej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 A czy ja pisałem do ciebie? Pisałem na temat udostępniania netu (post Gr00ve'a). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 przepraszam :) myślałem że to do mnie :) zmęczony jestem dzisiaj i dlatego czekam na jakieś sugestje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...