werto Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Hej, mam pytanie dotyczace gier dla wielu graczy przez siec komorkowa. Widzialem cos takiego w orange, ale nie mam pojecia jak to dziala. Ktos z Was sie z tym spotkal? Sa tam jakies warcaby i szachy i jeszcze cos. DLa mnie to w ogole jakis kosmos jak przez komorke w cos grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Wormsy przez BT - całkiem przyjemnie się pocinało na lekcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 na androida i iphone jest mnostwo takich gier, oczywiscie przez net. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 a to korzysta aktywnie z pakietow internetowych, prawda? a cos a'la uslugi operatorow, zeby placic za wlaczenie uslugi i dzialalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 no pobiera dane ;] albo wifi albo gprs/edge/3g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 a takie cos, co jest w orange? witaj w Orange.pl cos takiego np? to chyab dziala bardziej na zasadzie uslugi, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...