chris75 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Jak płytę kupic do proca 1700+ .Ostatnio miałem Epox 8rda3+ no i płyta okazała sie totalna porażką mnożnik działał tylko max 12.5x .Czy może ktoś wie czy takie same problemy są na ABIT nfS-7??Chłodzenie mam freonem Prometeia więc moge dużo wycisnąć z płyty i proca , ale musi być mnożnik chociaż 14x , a nie jak w tych Epoxach 2.5x Pozdrawiam chris75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ten abit obsluguje wyzsze mnozniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Juz chyba trzeci taki post z rzedu pisze 8) SZUKAJ!!! w morde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 przesadzacie doslownie wczoraj byl zalozony taki sam topic :evil: ludzie zlitujcie sie :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=389483#389483 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Abit ma wyzsze mnozniki dzialajace NF7 i KD7 i podobno Epox 8k9a(ktos z boarda ma i mowil) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Abit ma wyzsze mnozniki dzialajace NF7 i KD7 i podobno Epox 8k9a(ktos z boarda ma i mowil) OT: czyli KGB kolejny + dla abita a mowili ze 8rda3+ bedzie obslugiwal 5ciobitowy mnoznik :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Ja na twoim miejscu (sam tak zrobie) poczekał na Abita na KT600 (ma byc za 2-3 tygodnie). NF7(S) do extremalnego OC (;) ) się nie nadaje bo przy napięciu powyżej 2V i wysokim OC proca bardzo spada max. możliwe FSB. Niby mozna uzyskać te 230, ale tylko przy niskich mnożnikach. Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...