THORGAL Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Za kazdym razem jak go uruchamiam to mi wskakuje w tlo i tam juz sie dzi przy kazdym starcie kompa...usuwam przez msconfig z listy autostartu ale po uruchomieniu go on znowu tam siedzi...jak go wywalic na stale ...zapewne z rejestru ale gdzie ? Ja tak bardzo lubie miec spokoj z programami w tle ze zaraz go chyba odinstaluje w TTzdu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Za kazdym razem jak go uruchamiam to mi wskakuje w tlo i tam juz sie dzi przy kazdym starcie kompa...usuwam przez msconfig z listy autostartu ale po uruchomieniu go on znowu tam siedzi...jak go wywalic na stale ...zapewne z rejestru ale gdzie ? Ja tak bardzo lubie miec spokoj z programami w tle ze zaraz go chyba odinstaluje w TTzdu :evil: hmmm kiedys mialem, zarowno real player i real one, obydwa maja w opcjach wylaczanie uruchamiania sie w tle - ikonki. uparte, ze przez msconfig sie nie daja :wink:. teraz nie mam zadnego. poszukaj w opcjach, na pewno jest, tylko schowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 No tak...dzięki Bylo tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...