rolmops Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) Cześć. Problem mojej znajomej. Wygląda tak. Gdy włączamy komputer i zaczynamy wchodzić do Windowsa zanim załaduje się do końca zawiesza się całkowicie. W grę wchodzi tylko restart. Jest to konto administratora. Z konta "gość" można normalnie korzystać z komputera. Problem polega na tym, że na dysku są bardzo ważne dane, których nie możemy utracić. -Tryb awaryjny nie działa (gdy się go włącza to coś chwile myśli, a potem od nowa bootuje komp) -Anty Wirus niczego nie wykrywa. Mój plan to podłączenie drugiego dysku twardego (mojego), wejście na mój system i skopiować cały jej dysk na mój. Czy to wypali? Czy to dobry pomysł? Edytowane 25 Maja 2010 przez rolmops Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Mój plan to podłączenie drugiego dysku twardego (mojego), wejście na mój system i skopiować cały jej dysk na mój. Czy to wypali? Czy to dobry pomysł? Jeśli Twój komputer jest taki sam jak jej pod względem podzespołów, to są szanse, że się uda. Szybciej jednak będzie, gdy weźmiesz jej dysk do siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 a jakieś inne pomysły? jak można stosunkowo łatwo i szybko odzyskać dane z dysku C? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Instalacja windowsa bez formatowania partycji systemowej - naprawianie systemu - tzw. nakładka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 ewentualnie jakis linux bootowany z płyty np. ubuntu wchodzisz na c kopiujesz wszystko co trzeba na inna partycje (jesli są, jak nie to w takim razie na drugi podpięty dysk lub pendrive) potem formacik c, nowy system na czysto i problem z głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...