pisarz Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Witam serdecznie! Uszkodziła mi się jedna kość pamięci RAM (ciągłe blue screeny). Sprzet mam z ESC, wiec z reklamacja nie bedzie problermu (poinformowali mnie, ze nawet w ciagu 1 dnia sa w stanie reklamacje uwzglednic). Musze im jednak podesłać cały komplet pamięci, a ze komputer jest mi na co dzień potrzebny do pracy to nie bardzo mi to odpowiada. Stad moje skromne pytanie, czy ktoś byłby w stanie pożyczyć mi na czas reklamacji, chociażby z 2GB DDR3? Oczywiscie moge wplacic kałcje za tą pamięć, zeby było bez obaw ;) Mieszkam w Lesznie, Wielkopolska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Jak nie znajdziesz nikogo kto pomoze, to taka mała ratująca tyłek rada: kup pamięć przez internet w sklepie albo na allegro pamięć w swoim miescie i oddaj ją po 10 dniach, a potem jak będzie trzeba, powtórz akcję drugi raz. :P Może trochę nie fair, ale jest to w 100% legalne i nikt na tym nie straci. Edytowane 26 Maja 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) albo zagadaj z panem z jakiegos sklepu , coby ci za 2 browary i pod zastaw dowodu/kaucji pozyczyl ram Edytowane 29 Maja 2010 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...