sledziq Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 To tak : dłubałem troche po forum i oto moje konkluzje. Zasilacz - przyszłościowy, czyli zeby troche mocy miał od 500W w góre. Cena jaka mam zamiar dać to +/- 230zł 1) Tagan 700 u33 kolega na forum sprzedaje, bez gwary niestety ale 100% działa 2) Antec Basiq 550w jako miły dodatek ma wypinane kable 3) Topower top silent np http://allegro.pl/item1056670677_topower_top627_p6_520w_top_silent_super_sprzet.html 4) BQ Dark power pro 550w 5) Moze jakies inne propozycje? linki? Dysk - tani na 1 talerzu i wzglednie szybki i cichy. Wiecej jak 320gb nie potrzebuje 1) WD AAKS 2) jakis Samsung F1 ( maja 1 talerz? ) 3) inny? jaki? Ramki Coz mam spec ops'y od OCZ DDr2 800. Wiec cos podobnego, jak najtaniej. Tu czekam na sugestie Generalnie moja myśl : dobre rzeczy za mala cene :) Doradźcie chlopaki, bede wdzieczny za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 BQ jest dobry, ale gwarancja trochę krótka. HD502HJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Ten topower byl naprawiany przez tego kolesia bo , wygral on aukcje ze mna uszkodzonego topowera. Ten BQ jest dosc dobry i smialo mozesz go brac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Dzieki za sugestie co do dysku - ten wlasnie wezme. Znalazlem ciekawy BQ, co sadzicie? allegro Duzy plus za gwarancje. Jakie brak kosci zeby mi spokojnie w dualu dzialaly z OCZtkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 No ma wiecej gwary , ale jest troche gorszy od tamtego bq. Oczywiscie tez sie nada. Moze kupisz nowy zasilacz ? np. Corsair 400W. Kazda kosc 2GB bedzie dzialac w dualu z Twoja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Jesli uda sie wyrwa za te 190 to wezme. Ten dark power p7 pro przekracza budzet bo w podanej przeze mnie aukcji jest bez okablownia. 400W moze mnie nieco ograniczyc na przyszlosc chyba jednak wole miec zapas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...