Idaho Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Witam jak w temacie nie interesuje mnie góra (to wiem i jest masa stron )a jedynie spód tam gdzie w starszych procach były nóżki. Trafił mi się proc i chyba był czyszczony z pasty paluchami bo są charakterystyczne mazy a nie wiem z jakiej pasty czy przypadkiem nie z tych co zawierają materiały przewodzące prąd. I stąd moje pytanie czym ? Czy się da ? No i jak ? Zastanawiam się czy kupić ArcticClean. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Spirytusem/wodą toaletową itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Jakimkolwiek alkoholem (unikał bym tylko dezodorantów). Czym większe stężenie alkoholu tym lepszy. Największe stężenie posiada izopropanol (IPA) ok. 99%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...