Pinki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 No wiesz... na takiej poteznej grafie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 taaaaa ale i tak niezle... wg mnie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 moze Zasilacz Q-TEC 350W Silent na allegro za 99 zł na gwarancji, nowy ma wszelkie zabezpieczenia i standarty http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13340410 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
player_sct Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 wojtt nie obraz się ale Megabajt to największy shit jaki w życiu widziałęm. W cigu 3 dni spaliłem takie dwie 350WATT. Spadki napięć takie że szok że w ogóle toto działa.. pierwszy wytrzymał godzine pracy w stresie, a drugi spalił się po 5 minutach pracy. Juz lepiej chodził mi inny shitowski zasilacz 2N. Testowałęm to na konfigu XP 1700+/2400+ (1,7V) , FalconRockII, 3x HDD, GeForce4Ti plus nagrywara. Dla mnie to jeszcze nie jest super obciażajacy sprzęt a juz sie megabajt palił. Poza tym nawet bez przetaktowywania Xpka miałem napięcia rzędu 3.17V / 4.65V - wiec jak widzisz do [gluteus maximus].Dzis powinienem dostac swojego Fortrona FSP300-60GTP to powiem jak toto wyglada. Wedlug opinii wieeeelu ludzi Fortron jest rewalcyjny i trzyma napiecia jak skala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 wiem jakie sa opinie o Megabajcie, ale moj sie sprawuje dobrze. komp stabilny nawet na 190x11@1,88V. chociaz bez dobrej grafy ale jednak. planuje kiedys wymienic PSU ale kiedy te plany sie spelnia to nie wiem. chyba mialem szczescie i trafilem na jakas dobra serie tych zasilaczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mam tego Megabajta i jest padaczny. Nie polecam nikomu tego łaha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaq Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 A co lepiej kupic: CHIEFTEC (HPC-360-202) 360W czy Q-TEC 550W 2 WENT? cena ta sama pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 uzyj opcji szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj szukaj :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
player_sct Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja zakupilem (dzis przyszedl) Fortrona FSP300-60GTP. Przez wielu na tym forum ten zasilacz uwazany jest za cudo, ktore ma mase mocy i trzyma bardzo stabilnie napiecia nawet pod duzym obciazeniem, nie wpsominajac o tym ze jest cichy. Dzis bede robil testy wieczorem, wiec jutro cos o nim napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...