Skocz do zawartości
nrl

Najlepszy zasilacz do ok. 150zł.

Rekomendowane odpowiedzi

wojtt nie obraz się ale Megabajt to największy shit jaki w życiu widziałęm. W cigu 3 dni spaliłem takie dwie 350WATT. Spadki napięć takie że szok że w ogóle toto działa.. pierwszy wytrzymał godzine pracy w stresie, a drugi spalił się po 5 minutach pracy. Juz lepiej chodził mi inny shitowski zasilacz 2N. Testowałęm to na konfigu XP 1700+/2400+ (1,7V) , FalconRockII, 3x HDD, GeForce4Ti plus nagrywara. Dla mnie to jeszcze nie jest super obciażajacy sprzęt a juz sie megabajt palił. Poza tym nawet bez przetaktowywania Xpka miałem napięcia rzędu 3.17V / 4.65V - wiec jak widzisz do [gluteus maximus].Dzis powinienem dostac swojego Fortrona FSP300-60GTP to powiem jak toto wyglada. Wedlug opinii wieeeelu ludzi Fortron jest rewalcyjny i trzyma napiecia jak skala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem jakie sa opinie o Megabajcie, ale moj sie sprawuje dobrze. komp stabilny nawet na 190x11@1,88V. chociaz bez dobrej grafy ale jednak. planuje kiedys wymienic PSU ale kiedy te plany sie spelnia to nie wiem. chyba mialem szczescie i trafilem na jakas dobra serie tych zasilaczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zakupilem (dzis przyszedl) Fortrona FSP300-60GTP. Przez wielu na tym forum ten zasilacz uwazany jest za cudo, ktore ma mase mocy i trzyma bardzo stabilnie napiecia nawet pod duzym obciazeniem, nie wpsominajac o tym ze jest cichy. Dzis bede robil testy wieczorem, wiec jutro cos o nim napisze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...