Cynkiel Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Dlaczego po włączeniu kompa mam "No Signal". Odrazu dodaje, że wszystkie podzespoły wraz z grafiką są w 100% sprawne, monitor też. Co robić? Czy te płyty były uszkodzone ? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Spróbuj BIOS wykasować zworką - Clear CMOS !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Spróbuj BIOS wykasować zworką - Clear CMOS !!! Ale mu komputer rusza, przynajmniej ja tak zrozumiałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 kiedyś mi ta sama płyta podobnie siadła :( okazało się że coś z zasilaniem - stabilizatorki, ale na 90% Clear Biosu powinien pomóc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Co robić? Czy te płyty były uszkodzone ? :( ??????? a ty zes ja nowa, czy uzywana qpil???????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 a ty zes ja nowa, czy uzywana qpil????????????Jestem qmplem cynkla: kupił ją nową a clear cmos juz nie pomaga (kiedys tak) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...