tomaszkogut Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Witam, W związku z niedługim wyjazdem na studia planuję kupić swojego pierwszego laptopa. Niestety w dziedzinie komputerów mobilnych nie mam żadnego doświadczenia (kilkaset modeli - nie dam rady wszystkich przejrzeć :) ) i dlatego prosiłbym was o pomoc w jego wyborze. Jak już wspomniałem będzie to komputer dla studenta. Niżej przedstawiam jakie cechy laptopa byłyby dla mnie najważniejsze (w kolejności w jakiej je przedstawiam): - jakość (jakość wykonania, dobry producent, bezawaryjność, ekran) - stosunkowo dobra bateria - jeżeli to możliwe to pojemny dysk - brak systemu operacyjnego (niższa cena) Zakładam, że komputer ten będzie mi służył przez kilka lat, a więc co do wydajności to fajnie by było, żeby za szybko się nie "zestarzał" pod względem parametrów. :) Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 http://www.x-kom.pl/index.php?show_prod=53732 Doczytaj to MSI GE600 i GE700 - Forum Notebookcheck.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...