seadoo Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Witam, Mam pytanie, czy płyta Gigabyte GA-X38T-DQ6 obsługuje 2 karty 8800GTX w SLI? Spotkałem się z różnymi informacjami że tak i nie. Podobno wersje płyt X38 i X38T posiadają obsługę SLI. Czy ktoś ma taką płytę i może potwierdzić tą informację, ponieważ waham się nad zakupem drugiej karty? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 (edytowane) O ile dobrze pamiętam to chipsety intela pod S.775 miały tylko CrossFire, w tym przypadku jest podobnie. Jedynie płyty z NF6/7 miały SLi. Odsyłam tu, gdzie zapewne nie zaglądałeś: do strony producenta Edytowane 30 Maja 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Nie, oficjalnie nie wspiera, ale chyba istnieje możliwość wymuszenia specjalnymi sterownikami obsługe sli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 SLI bedzie na tej plycie dzialac, ale tylko wraz z modyfikowanymi sterownikami. Zapoznaj sie z tym --> Project xDevs: Контент / Публикации и статьи / Activating NVIDIA SLI on all motherboards, detailed HOW-TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...