glok Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 (edytowane) Witam Mam do wykonania proste zadanie z excela. Czy ktoś zna się na rzeczy i np. za doładowanie pomógłby mi je zrobić? Edytowane 30 Maja 2010 przez glok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Witam Mam do wykonania proste zadanie z excela. Czy ktoś zna się na rzeczy i np. za doładowanie pomógłby mi je zrobić? Myślę, że bez tego uzyskasz pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glok Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 no niestety na razie odpowiedzi brak a ja jestem całkowicie w tym zielony i na jutro tego potrzebuje :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 1. Tutaj nie odrabiamy zadań domowych. Patrz: regulamin oraz przyklejone tematy. 2. Mogę przenieść ten temat do Giełda->Inne, bo z tym wynagrodzeniem za pomoc tylko tam się nadaje. 3. Skoro to proste zadanie, to czemu tracisz czas na pisanie posta na forum, zamiast się za to zabrać? Pomoc gryzie czy Google? 4. Napisz kawałek sam, a z resztą możemy pomóc za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glok Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 z tego wszystkiego zapominałem napisać jakie jest to zadanie. to jest to: filtrowanie4.xls podobno takie proste a ja sam już siedzę nad tym z godzinę i nic mi nie wychodzi prócz wykresu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Skoro wykonałeś tylko wykres to znaczy to że nawet dobrze tematu nie przeczytałeś... Przecież tam jak byk pisze jak założyć Autofiltr... A sortowanie masz koło kreatora wykresów :angry: Więc w czym jest problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...