labo Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 witam Czy zna ktos sposob na przesylanie plikow lub ustawienie blutacza , byc przesylac plik z komorki na pc bez klikania prawym przyciskiem myszy na ikonke obok zegara "odbierz plilk". Dla mnie to jest bardzo irytujace. Mam laptopa toshiba z wbudowanym blutaczem, i tam przy wyslaniu plikow z komorki od razu na ekranie laptopa pojawia sie komunikat czy chce odebrac plik, nie musze kliknac wczesniej na ikonke "odbierz plik". Natomiast w PC przez blutacza na usb nie ma takiej opcji i musze klikac odbierz plik. KTos wie i pomoze? pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaki Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 a dodales to urzadzenie i zezwoliles mu na laczenie sie zawsze bez pytania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 dodałem w telefonie, w komputerze nie wiem jak mam to zorbic, bo nie widzę takiej opcji. Oswiec mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zapewne w ustawieniach programu/połączenie którego używasz na kompie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labo Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 uzywam "programu wbudowanego w xp" gdzie takiej opcji nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...