tomekaa Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Mam płytkę ECS K7S5A i bios w którym moge spokojnie zmieniać FSB. I mam pewnoą wątpliwość jak podniose FSB do 180 czy moja pamięć to wytrzyma, nie wiem także czy przypadkiem nic się nie stanie z złączmi PCI i AGP?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Na tej płycie możesz sobie pomarzyć nawet o FSB 166, więc nie zawracaj sobie gitary PCI, AGP i pamięciami :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Na tym <span style="color:red;">[ciach!]</span>ie tylko tyle można wyciągnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 najszybciej chodzi na 147, nie 150 tylko 147 :) na 150 procek jest minimalnie szybszy, ale zato wlacza sie dzielnik 1/5 i pci/ide ma zanizone czestotliwosci. Nienapisales jakiego masz procka, i jakie pamieci, jestes nowym uzytkownikiem wiec polece Ci wpisanie swojego configa w profilu, w podpisie, to ulatwi wszytkim sprawe w razie problemow, pytan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...