mat_zab Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Mam coś kasy sprzedałęm itamy z Diablo :lol: i mam dylemat co kupic mam taki sprzet jak w podpisie i zastanawiam sie co bedzie lepsze: 1. Kupić dobrego R9100 i zostać przy starym konfigu 2. Sprzedac tego Athlona i pamieci ( siakieś "sitec" badzieww 266 Mhz ) i kupić sobie Athlona XP 1700 0.13 tego fajnego do podkrecania :twisted: i 512 DDR 333MHZ Kingstone i jakiegoś MX 400 ?? w sumie mniej wiecej bedzie mnie to kosztowało tyle samo teraz pytanie co lepiej ......... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 to zależy czy lubisz duzo grac i w nowe gierki jak nie to propzycja 2 bedzie lepsza zawsze to troche frajdy z @ jnatomiast jak grasz Duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzoooooooo lepszy bedzie 1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Ja bym wziął radka, proc i ram jeszcze styknie a dobra grafa się przyda (zwłaszcza że masz S3Trio :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Jest jeszcze taka sprawa, że wkróce już nie dostaniesz 1700+ nowego, a tych dobrze się kręcących raczej nikt nie sprzedaje, przynajmniej na razie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 A jak to bedzie z wydajnością, nie patrząc na podkrecanie pomiedzy takim XP i TB w grach na Radku 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Heh miałem GiGabyte R7500PRO ale opchnołem bo okazja była 8) gość dał 280zł 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Jest jeszcze taka sprawa, że wkróce już nie dostaniesz 1700+ nowego, a tych dobrze się kręcących raczej nikt nie sprzedaje, przynajmniej na razie. No własnie to samo mi mówił kumpel ze sklepu .... a w sumie radka zawsze kupie i to nawet taniej. moze cos lepszego wyjdzie np jakis good od Gigabyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Jeszcze jedno pytanko ile moge wziąśc za tego mojego Athlona ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Jeszcze jedno pytanko ile moge wziąśc za tego mojego Athlona ?????? www.allegro.pl i jest takie cos jak edycja posta :/ ja rozumiem.... 2 pod soba, ale 4??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...