Pietia(lania) Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) trafila mi sie mozliwosc sprzedania mojego dziadka HD2600pro od palita ( ddr3 ) dlatego szukam czegos do 350 ( moze byc uzywka ) kilka zastrzezen : 1) Tylko ATI ... po ostatnich problemach z GF i HDMI powiedzialem sobie : GF nie nadaje sie do filmow ;-) 2) wyjscie HDMI koniecznie ( nie lubie sie bawic w przejsciowki etc ) 3) musi pasowac Accelero S1 4) wydajniejsze niz HD 2600pro ( to chyba nie jest trudne ;-) ) 5) oszczedniejsze od W/W 2600pro :] ( w obecnych karatch przeraza mnie TDP rzedu 100 W :/ ... z tego co widze to moja ma 40 W ) reszta sprzetu : PDC 2160 P31 3 giga ramu 400W Delta ;] jakies propozycje ? Edytowane 2 Czerwca 2010 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Masz trochę wysokie wymagania jak za te pieniądze.. jedyne rozwiązanie 4670 TDP 60w. tylko nie wiem czy Ci to Twoje chłodzenie wejdzie Edytowane 2 Czerwca 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 no to niech bedzie 350 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) 4850, tylko ze TDP już za wysokie;/ jest jeszcze 5670, nowsze, niższe TDP, ale mniej wydajne.. Edytowane 2 Czerwca 2010 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 No to musisz sobie odpowiedziec na pytanie co bardziej sie liczy, wydajnosc czy 3 zl rocznie w kieszeni ? Bardzo dziwne wymogi co do tego TDP ;P ktore i tak bywalo obliczane roznie, wiec sam nie wiem jak interpretowac Twoja karte w stosunku do produktu dzisiejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 komp chodzi 24/7 wiec nie 3 zl a troszke wiecej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 A chodzi 24/7 bo musi, chce, nie chce sie wylaczac czy jeszcze cos innego ? ;P Bo to w ogole nieekologiczne jest xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 chodzi bo ja tak chce ;-) wiekszosc czasu chodzi w idle wiec bardziej na tym mi zalezy :> nigdzie nei znalazlem porownani mojej bestii ( LOL ) z nowymi kartami w idle/2d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) według moich obliczeń, Twoj komputer chodząc 24h/365 licząc, że będzie w idlu.. w ciagu roku zje 150zł(max) więcej niż z Twoja obecną kartą. Edytowane 2 Czerwca 2010 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...