noose Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Witam Mam taki problem.... Posiadam PowerDVD XP 4.0 wraz z DVD Toshiba DVD-Rom SD-M1712 i nie chodza mi napisy :( Uzywam tego progsa bo mam do niego kluczyk :P Jak pozyczylem od qmpla DVD LG'ka to chodzilo spoko.... a tutaj, zaznaczam, ze maja byc napisy po polsku i ze maja sie wyswietlac i [gluteus maximus] :( btw: inne wersje jezykowe tez nie dzialaja :P prosze o pomoc :) z gory thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Jaki masz system bo mi działało kiedyś bez problemu i dopiero na jednym filmie miałem problemy zarówni pod xp jak i 2000 a na win 98 napisy były Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 mialem problem na w98 :( ale sciagnalem najnowsza latke i sie napisy pojawily :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Widze ze to problemy z windowsem bo kiedy ja miałem ten problem to miałem 98 z wszystkimi poprawkami a 2000 i xp bez poprawek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...