AquaSplash Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) dzisiaj dotarla do mnei paczka z zestawem Mionix Naos 5000 Keid 20 B i Alioth 320 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Czerwca 2010 przez AquaSplash 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aux Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 nie lepiej? btw całą masę zdjęć można znaleźć w internecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaSplash Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 po 24 godz uzytkowania moge powiedziec jedno nie zaluje wydanych pieniedzy na MIONIXA myszka jest fenomenalnie wyprofilowania doslownie nie chce sie oderwac reki od niej cala dlon na niej lezy niesamowicie przypadl mi do gustu jej profil pomine tutaj oczywista juz kwestie i standardowe wyglebienia pod kciuk ale wyprofilowanie myszki tak aby palec serdeczny i palec maly w ,,calosci,, lezaly na myszce jest czyms nowym i malo modeli myszek moze sie pochwalic taka ergonomia chociaz coraz wiecej producentow zaczyna isc w tym kierunku myszka z pewnoscia nie nalezy do malych gryzoni baa ona jest naprawde duza zeby nie powiedziec,ze jest najwieksza myszka na rynku pod wzgledem wielkosci osobiscie nie posiadam dloni alla pudzian ani dziewczecej a prowadzi mi sie ja niesamowicie plynie i lekko co do wygladu nie da sie nie zauwazyc nawiazania do myszek razera pod tym wzgledem gryzon utrzymany jest w czarnej kolorystyce pokryty doskonale juz znanej wszystkim ,,gumo-podobna wykladzina,, Naos 5000 to ,,klasyczna,, konstrukcja bez zadnych zbednych swiecacych pierdulek niczym bozonarodzeniowa choinka podswietlane jest tylko logo,rolka i przyciski do zmiany DPI wlasnie skoro jestesmy przy DPI myszka oferuje nam mozliwosc maksymalnej zmiany czulosci do 5040DPI czego naprawde nie polecma w praktyce:D dlaczego? po prostu jest to taka duza wartosc,ze przy probie delikatnego musniecia myszki robimy obrot o 360 w grze efekt jest taki sam jak granie przez czitera na AIMIE po prostu nie jestesmy w stanie zobaczyc w przeciagu tej 1 ms co nam przebieglo przed celownikiem czyli zostajemy przy DPI 1600-3200 no 4000dpi to maksimum myszka podpieta jest do cienkiego 2m kabelka oplecionego nylonem do zestawu dolaczony jest rowniez balast 8x metalowych kwadracikow po 5g czyli mozemy obciazyc myszke o 40g aha swietnie zostala zalatwiona ta kwestia ciezarki mozemy rozlozyc rownolegle na cala myszke a dokladnie na srodku myszki i po jej bokach znajduja sie komory na ciezarki jedyna rzecza do jakiej moge sie doczepic to bardzo czula rolka tzn proba jej przekrecenia do gory konczy sie wcisnieciem jej i pojawienia sie ikonki,ktora blokuje nam mozliwosc przesuwania stron internetowych wlasnie za pomoca rolki a jedynie myszka w dol i gore co jest irytujacve ale to kwestia przyzwyczajenia podsumowujac myszka jest naprawde bardzo dobra konstrukcja wnoszaca lekki powiew swiezosci na rynku gryzoni Mionix NAOS 5000 napewno zasluguje na uwage przy probie wymianiany starej myszki na nowa jedyna rzecza i w ogole jej jedyny minus to cena jaka moze zniechecic potencjalnego klienta,bo bagatela ponad 350PLN :( (swoja wyrwalem w promocji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 wyglada ciekawie, ale niewiele osob kupi myszke za 350 zl, ktora mozna zobaczyc tylko na obrazkach ;) btw ile dales za caly komplet? :blink: pol kompa bys chyba wymienil za ta cene ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaSplash Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 musze powiedziec,ze jedynie nie jestem zadowolony z podkladki alioth320 to moja pierwsza i ostatnia szmata po prostu bardzo ciezko sie gra jest za wolna i stawia myszce bardzo duzy opor jakie bylo moje zdziwienie gdy polozylem mojego naosa na kompletnie dojechana starta do granic mozliwosci podkladke Revoltec twardy masywny mouspad z lekka matowa/chropowata faktura szok roznica jest kolosalna :D ona po prostu plynie na niej :) (nowe i nie zuzyte slizgacze tylko i dlatego) podejrzewam ze wszystkie szmacianki sie tak sprawuja,bo po prostu nie da sie plynie przesuwac myszki po zadnym materiale/tkaninie i tu mam teraz dylemat zamierzam wymienic ta szmate na cos konkretnego i zastanawiam sie nad plastikiem a szklem Podkładka SteelPad Experience I-1 - Czarna :: Yooki.pl Podkładka SteelSeries SteelPad 9HD :: Yooki.pl najlepsze wlasciwosci musi miec szklo ale obawiam sie tu wspolprace z sensorem myszki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...