PoGo Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 j.w. w temacie czy moze jakas inna plytka Asusa w podobnej cenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 a co mamy sadzic??? to zajebista płyta i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 full wypas. ale jakbyś poszukał to pare(naście) tematów byś znalazł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Jak dla mnie płyta bomba i w porównianiu ceną z ASUS'em o wiele lepiej. Widziałem ją za 980 zł, a ASUS'y są po około 1200 zł. Oczywiście mówie o płytach na I875 :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Tak jak myslalem, teraz jestem pewien zaden asus, tradycji stanie sie zadosc i wezme Abit :P. Jak to pisze na pudelku "Abit takes you to the top" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Tak jak myslalem, teraz jestem pewien zaden asus, tradycji stanie sie zadosc i wezme Abit :P. Jak to pisze na pudelku "Abit takes you to the top" :D A Pawlak mowil "Im wyzej wyleziesz z wiekszym hukiem spadniesz" :) Jaha, ze plyta wypas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...