Viperus Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam Ponieważ mój stary dekoder [Thomson DSI30PO] już nie daje rady to planuje kupić nowy do około 300zł, chciałbym żeby był mało awaryjny i posiadał dużo funkcji myślałem nad FERGUSONem ARIVA 100E, macie jakieś inne propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zaden dekoder nie działa z Polsatem. Karta jest sparowana z dekoderem. Takze musisz miec oryginal;ny z Polsatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 no to lipa Muszę wymienić dekoder i na to wygląda że trzeba będzie wziąć jakiś polsatkoski, tylko jaki najlepszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Zaden dekoder nie działa z Polsatem. Karta jest sparowana z dekoderem. Takze musisz miec oryginal;ny z Polsatu. Nie jest to prawdą. Musisz zaopatrzyć się w dekoder z wejściem na moduły cam i kupić taki polsatowski moduł (do hd cena ok 180zł). U mnie aktualnie polsat śmiga na opticum 7200 cl2cx plus razem z tnk(kiedyś była jeszcze cyfra ale nie będę płacił trzech abonamentów na raz). Więc każdy dekoder z camem i listą kanałów na polsat będzie śmigał. Jednak z racji twojego budżetu wziął bym jakiś polsatowski tuner bo jak kupisz cama to zostanie ci 120 zł na tuner a to stanowczo za mało. Edytowane 4 Czerwca 2010 przez kubolin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2010 Tak tylko kolega musialby podpisac nowa umowe. Bo jak pisalem karta jest sparowana z dekoderem a takze z modułem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszynka Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 W związku z poprzednim pytaniem na innym wątku odnosnie tv cyfrowych, chciałabym zapytać, który tuner polecilibyście mi do Cyfry? Zastanawiam się nad Arivą i takim Fergusonem. Czy myślicie, żeby sugerowac się ceną, że droższy=lepszy? Czy oba ruszą z Cyfrą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...